home
Meubelmakerij Eerlijk Hout
Meubelmakerij Eerlijk Hout is gespecialiseerd in het vervaardigen van massief houten meubels met behulp van moderne machines op een toch zo ambachtelijk mogelijke wijze. Dit uit zich in onder meer het gebruik van traditionele verbindingen. Verbindingen zijn, waar dat nodig is, traditioneel zoals pen-en-gat verbinding en zwaluwstaart, maar ook moderne technieken worden toegepast als het gaat om het vervaardigen van moderne meubels.


Naast het maken van tafels, (boeken)kasten , bureaus, dressoirs, keukens etc. worden bij ons ook veel meubels gebracht om te herstellen, te vermaken of aan te passen. Afwerking geheel naar uw wens en dat kan zijn: van olie, was tot aan de moderne laksoorten.


Een derde tak, en niet de minst belangrijke, is de restauratie van antieke meubels in z'n algemeenheid en 18de en 19de eeuwse eiken meubels in het bijzonder. Gebruik van oude materialen en technieken worden met vakmanschap aangewend. Kortom als u op zoek bent naar de echte vakman, bent u bij ons aan het goede adres.

 
 
 
 

beitels